Στον τομέα των τροφίμων προσφέρονται λύσεις για συσκευασίες στις οποίες περιλαμβάνονται υλικά απλά όπως OPP, αλλά και με δύο ή τρία φύλα για μεγαλύτερη προστασία. Επίσης προσφέρονται κυτία προϊόντος με offset εκτύπωση για πολύ απαιτητικά αποτελέσματα.

 

Κυτία Χάρτινης Συσκευασίας

Κυτία προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη με τη δυνατότητα επιλογής του υλικού και εκτύπωσης για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Οι λύσεις που προσφέρουμε ακολουθούν τον χαρακτήρα της εταιρείας σας και προσδίδουν ποιότητα για την καλύτερη προβολή του προϊόντος.

 

Προϊόντα Αρτοποιίας & Μπισκότα

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά επιτυγχάνουμε τη μέγιστη δυνατή προστασία του προϊόντος και εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας τόσο σε κυτίο προϊόντος αλλά και σε φιλμ.

 

Γαλακτοκομικά / Αλλαντικά Προϊόντα

Προσφέρονται λύσεις για υλικά συσκευασίας που εξασφαλίζουν αεροστεγή θερμοσυγκόλληση, χαμηλή διαπερατότητα σε αέρια, και αντοχή σε μηχανικές καταπονήσεις. Η εκτύπωση γίνεται με σύγχρονες μεθόδους υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα προσφέρονται σε μορφή συσκευασίας για αυτόματες συσκευαστικές (άνω/κάτω φιλμ).

 

Συσκευασίες για ψάρια & θαλασσινά

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά προτείνουμε λύσεις συσκευασίας είτε σε ρολό είτε σε σακούλα. Προϊόντα που εμποδίζουν την εισαγωγή αέρα ή υγρασίας στην  συσκευασία με δυνατό σφράγισμα και σε υγρή αλλά και λαδερή επιφάνεια. Επίσης χρησιμοποιούνται δύο ή και τρία φιλμ (PET, PVC) ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή θερμοκόλληση. Η εκτύπωση γίνεται HD μέχρι 10 χρωμάτων και εφαρμόζεται είτε μερικώς είτε σε όλη την επιφάνεια. 

 

Κατεψυγμένα Τρόφιμα

Υλικά συσκευασίας κατάλληλα για κατάψυξη, τα οποία εξασφαλίζουν αντοχή και ποιοτικό αποτέλεσμα εκτύπωσης.

 

Ξηροί Καρποί

Προϊόντα τα οποία εξασφαλίζουν τη διατήρηση της γεύσης, του αρώματος και την υφή. Εμφανίζονται με πακέτα πλήρως διαφανή, μερικώς, ή και αδιαφανή. Καθώς και προϊόντα display για προωθητική ενέργεια. 

 

VACUUM & Stand up Pouches

Υλικά συσκευασίας που εξασφαλίζουν αποστείρωση και παστερείωση του προϊόντος συνδυάζοντας PA / PE δομή και υψηλής αντοχής φιλμ. Η χρήση τους διαφέρει ανάλογα την συσκευασία και εμφανίζεται σαν retort pouch, άνω φιλμ σε σκαφάκια, ή και σακουλάκια. Η εκτύπωση της επιφάνειας γίνεται μέχρι 10 χρώματα με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.